Werkwijze

Home / Werkwijze

Beheer en doorontwikkeling

EasyXS richt zich op het beheer en de doorontwikkeling van de software van het toegangssysteem. Op deze manier kan er met volle zorg en focus worden gewerkt aan een goed en werkend toegangssysteem. Een toegangssysteem is niet compleet zonder bijvoorbeeld een slagboom, camera of intercoms, voor deze onderdelen werken wij samen met installateurs die hier gespecialiseerd in zijn.

Onze aangesloten installateurs kunnen het EasyXS systeem installeren en zijn hiervoor het eerste aanspreekpunt. Naast onze aangesloten installateurs staan wij ook open om samen met jouw eigen installateur te kijken naar de mogelijkheden. Zo kunnen wij uitleg geven over ons product en de installateur opleiden om ons systeem te leren kennen. EasyXS kiest voor deze werkwijze zodat jij als eindgebruiker altijd zeker bent van een vast aanspreekpunt.

EasyXS werkt onder andere samen met VKS uit Schiedam. Zij zijn gespecialiseerd in de installatie en onderhoud van toegangsapparatuur voor de parkeer en recreatiesector. Voor meer informatie VKS Schiedam.

werkwijze

Contactgegevens

EasyXS
Noorderstraat 8
9524 PD Buinerveen

KvK: 02092159

EasyXS

EasyXS richt zich op het beheer en doorontwikkeling van de software voor het toegangssysteem. Op deze manier kan er met volle zorg en focus gewerkt worden aan een goed werkend toegangssysteem.

info[a]easyxs.nl | 📱 06 - 10 707 862

© 2024 EasyXS.nl | Alle rechten onder voorbehoud