Over EasyXS

Home / Over EasyXS

Meer dan 15 jaar ervaring

Het gezicht achter EasyXS is Michiel Kooij. Na meer dan 15 jaar ervaring in de productontwikkeling van toegangstechniek met kentekenherkenning heb ik uiteindelijk besloten om mijn eigen bedrijf op te richten. Met EasyXS heb ik een nieuw en innovatief product ontwikkelt wat gericht is op de recreatiesector.

Ik ben meer dan 15 jaar geleden in aanraking gekomen met de toegangstechniek en kentekenherkenning in de recreatiesector. Naast de recreatie heb ik ook de toegangstechnieken voor andere sectoren gezien, al deze kennis en ervaring kan ik nu in EasyXS stoppen.

Het fascinerende aan de recreatiesector is dat daar uitgebreidere eisen zijn waaraan een toegangssysteem moet voldoen en het contact met de klant daarbij een stuk persoonlijker is. 

IMG-20170518-WA00052

Door je eigen sterktes en ook je zwaktes te kennen

De naam EasyXS dekt de gehele lading van het product, namelijk het eenvoudig beheren van toegang. Ook al is het systeem achter de schermen groot en complex, voor de eindgebruiker moet het eenvoudig te bedienen zijn en het werk uit handen nemen. Het doel van EasyXS is om een nieuw en innovatief toegangssysteem op te zetten wat zich richt op de recreatiesector. 

Mijn kracht zit vooral in het luisteren naar de (eind)gebruikers en dit vervolgens te vertalen naar software. Door zowel met de recreatie ondernemer als de bezoekers van het terrein te praten zijn er korte lijnen tussen de gebruikers en het product. Een goed product maak je niet alleen en je kan niet overal even goed in zijn. Zelf ben ik van mening dat je moet doen waar je goed in bent en zaken waar je minder goed in bent beter kunt uitbesteden. 

Daarom richt ik mij op de ontwikkeling en beheer van de software en zijn er andere partijen die zich richten op de hardware zoals slagbomen, intercoms en camera’s. Dankzij deze samenwerking kunnen wij een compleet product aanbieden dat altijd gericht is op de eindgebruiker. 

over-ons

Visie

De visie van EasyXS is om zo eenvoudig mogelijk de toegang tot een terrein te regelen. Dit moet voor zowel de gebruiker als de beheerder van het terrein eenvoudig te regelen zijn. Het systeem moet voor de gebruiker werken en niet andersom. Richten op de dingen waar je goed in bent en overige dingen aan andere overlaten.

Contactgegevens

EasyXS
Noorderstraat 8
9524 PD Buinerveen

KvK: 02092159

EasyXS

EasyXS richt zich op het beheer en doorontwikkeling van de software voor het toegangssysteem. Op deze manier kan er met volle zorg en focus gewerkt worden aan een goed werkend toegangssysteem.

info[a]easyxs.nl | 📱 06 - 10 707 862

© 2023 EasyXS.nl | Alle rechten onder voorbehoud