Abonnementen

Home / Abonnementen

Verschillende abonnementsvormen

Het systeem van EasyXS kan worden afgenomen in verschillende abonnementsvormen. De abonnementen zijn afgestemd op de verschillende behoeftes om de toegang te kunnen beheren. Elk abonnement beschikt over de cruciale functies dat een toegangssysteem nodig heeft. Zoals besturing van de poorten, offline functionaliteit, rapportage, en nog veel meer.

  • Het basis abonnement is er op gericht om toegang te verlenen aan terugkerende gasten. Met dit abonnement is het mogelijk om kentekens te registreren welke onbeperkt toegang krijgen tot het terrein. Onbekende voertuigen worden hierdoor niet toegelaten op het terrein.
  • Het professional abonnement richt zich meer op meer wisselende gasten die in een bepaalde periode toegang tot het terrein mogen hebben. Hierin is het ook mogelijk om bepaalde reserveringspakketten te koppelen waarbij handmatige invoer in het kentekensysteem niet meer nodig is. Dit scheelt uiteindelijk ook in de administratieve handelingen en ontzorgen van de receptie.
  • Met het premium abonnement heb je de totale controle over het terrein. Hierbij koppelt het toegangssysteem onder andere met bewakingscamera’s en brandmeldinstallaties. Zodat je één systeem krijgt voor de totale controle over het terrein.
tevreden-klanten

Voor iedere organisatie een passend abonnement

Basic

Voor terugkerende bezoekers

Kentekenbeheer met terugkerende bezoekers
Slagboom besturing via de web portaal
Overzicht van laatste transacties

Pro

Neemt werk uit handen

Koppeling met reserveringspakket
EasyXS app met realtime notificaties
Anti-passback openingstijden, strippenkaart en meer

Premium

Totale controle

Live camera beeld per toegangspoort
Koppeling met bewakings-camera's voor overzicht
Uitgebreide rapportage en monitoring

Contactgegevens

EasyXS
Noorderstraat 8
9524 PD Buinerveen

KvK: 02092159

EasyXS

EasyXS richt zich op het beheer en doorontwikkeling van de software voor het toegangssysteem. Op deze manier kan er met volle zorg en focus gewerkt worden aan een goed werkend toegangssysteem.

info[a]easyxs.nl | 📱 06 - 10 707 862

© 2024 EasyXS.nl | Alle rechten onder voorbehoud